Stryktipset: Aston Villa har streckats alldeles för hårt. Spelvärde i Wigan.

Premier League är tillbaka på Stryktipset denna jackpottomgång och det är självfallet intressant (fast lite för tidigt för min smak, det hade varit bättre att ge (VM)-spelarna en vecka till). Som så ofta den senast tiden är mina lördagar fullbokade. så här kommer ett kortkort inlägg.

I natt satt jag och skrev långt om Championship 2018/2019. Kan vara bra att ha som referens under säsongen.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tre tankar:

  • Aston Villa har streckats alldeles för hårt. Jag har riktigt stor respekt för Wigan och garderar tidigt och funderar till och med på att chansa med ett x2,
  • Dalkurd – MFF spelades igår och lottas således. Eftersom lotten säger 12.50 – 12.50 – 75.00 procent spikar jag tvåan så länge den inte går över 75 procent av strecken.
  • Örebro ska ha en stor del av backlinjen borta (jag har inte kollat läget med Lorentzson) och sålde ju en av sina bästa under sommarfönstret. BP är inte bra, men kanske kan de utnyttja den tillfälliga svagheten i Örebro. 68 procent är för mycket.

Lycka till!

Stryktipset: Aston Villa har streckats alldeles för hårt. Spelvärde i Wigan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *