Stryktipset: Ipswich löjligt överstreckade

Jag ber om ursäkt över att dagens inlägg blev sent, men jag har ägnat förmiddagen åt att gå igenom The Championship som en hjälp för tips på Stryktipset idag och de närmaste veckorna. Jag är inte klar ännu, men här finns fin information inför säsongen och nästan alla lag från dagens Stryktips är inlagda. Läs hemskt gärna här och sprid gärna länken vidare, jag har lagt ner några timmar på inlägget som kommer att uppdateras ikväll och de närmaste dagarna!

Den stora fördelen med sent inlägg idag gör att raderna med streckfördelning och odds har satt sig ganska bra och gör egentligen mer nytta än vanligt…

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

The Championship är alltså tillbaka och det är ju fotboll från England vi (eller i alla fall jag) vill ha som en bas på Stryktipset. Några korta observationer är:

  • Brommapojkarna har streckats alltför hårt. Visst är väl Dalkurd någonstans bättre i grunden ändå?
  • Öster ska väl bara vinna hemma mot Varberg, men 77 % för ett mittenlag i Superettan är nog ändå i tuffaste laget. Jag garderar nog här trots att jag tidigare i veckan rekommenderade ettan.
  • Ipswich blir oftast (liksom Leeds) notoriskt överstreckade på Stryktipset. Jag antar det delvis beror på en stor supporterskara i Sverige. Med tanke på att Ipswich är tippade i botten i år är 50 procent på ettan löjligt och x2 ett enkelt val. Blackburn är nykomlingar, men var otroligt bra i League One och har absolut en trupp för The Championship.

Lycka till!

Stryktipset: Ipswich löjligt överstreckade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *