West Ham streckas till 71 procent på bortaplan!

Vilken kupong vi har på dagens Stryktips! Otroligt svårspelat och inga givna favoriter och till det en massa jackpottpengar gör att det finns stor chans till miljonutdelning.

Några tecken är otroligt överstreckade, framför allt West Ham borta mot Fulham och Bristol City hemma mot Cardiff. Jag tar bort båda tecknen.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar:

  • Manchester United streckas ganska hårt hemma mot Everton, men inte oroligt jämfört med vissa andra favoriter. Jag garderar här, men på en otroligt svårt kupong skulle ettan kunna vara sund.
  • Southampton har stora skadeproblem och åkte på en mina senast, men de är betydligt bättre än Newcastle. Till de här strecken spelar jag x2.
  • West Ham streckas till 71 procent på bortaplan i Premier League! Otroligt! Jag håller givetvis the Hammers som favoriter här, men till de här strecken singelstreckar jag krysset till otroliga 16 procent.
  • Bristol City är okcså helt sanslöst överstreckade hemma mot kapabla Cardiff. Det är bara att spela x2 eller spika tvåan till de här strecken.
  • Luton är också för hårt streckade.
  • Bournemouth är veckans hårdast streckade lag trots att de har fem raka utan seger. Jag garderar tidigt.

Lycka till!

West Ham streckas till 71 procent på bortaplan!
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-02-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *