Swansea har streckats stenhårt på Stryktipset

Vi har en muycket intressant kupong på veckans Stryktips och med stor jackpott tycker jag att det bör vara goda möjligheter till fin utdelning. Jag väljer att lämna den största favoriten (Manchester City) ensam, men garderar eller går emot Swansea och Blackburn som streckats alldeles för hårt.

I övrigt noterar jag bland annat att krysset i Derby – Bristol City är otroligt spelvärt och att Huddersfield bara streckas till 27 procent.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Jag observerar denna vecka att:

 • Manchester United har ett något bättre spelvärde än Arsenal, men det skiljer inte så mycket. Jag rekar i första hand krysset till 29 procent, men funderar ett tag till på var garderingen ska sitta.
 • Manhester City givetvis är hårt streckade, men jag singelstreckar ettan trots det. Det är en tillräckligt svår kupong ändå.
 • Wolves gjorde det defensivt bra mot Chelsea senast, men saknar offensiv spets just nu. Jag är inne på att chansa på 1x i match 3.
 • Southampton streckas hårt trots ett jobbigt skadeläge. Jag spelade 1-2 i fredags morse, men nu blir det nog x2. Inget av lagen spelar mycket kryss på sin hemma- respektive bortaplan, men till 22 procent är krysset mycket intressant.
 • Swansea streckas till 62 procent av stryktipsspelarna, men ges bara 41 procent av oddsmarknaden. Otroligt överstreckade alltså. Jag kommer inte våga plocka bort tvåan, jag inbillar mig att marknaden fortfarande underskattar Swansea, men här ska det givetvis garderas.
 • Huddersfield bara streckas till 27 procent. Jag tycker att de har en lämplig uppgift här och spelar singelettan eller 1x.
 • Blackburn är alldeles för hårt streckad. Gardera minst med kryss.
 • Det är problem i och kring Sheffield Wednesday, men jag tror att truppen är tillräckligt bra för att slå Preston här. Jag vet att många experter rekat Preston, men till de här strecken spelar jag etta eller 1x.
 • Birmingham och Coventry har samma hemmaarena. Coventry har finfint spelvärde.
 • Krysset i Derby – Bristol City är just nu otroligt spelvärt (tror aldrig jag sett något liknande i mina +10 år vid jämförelse mellan streck och odds). Jag spelar 1x.
 • Nottingham Forest streckas för hårt. Jag har också känsla för ettan i match 13, men till de här strecken kanske det blir kryss och tvåa ändå.

Lycka till!

Swansea har streckats stenhårt på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-01-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *