Bojan Djordjic sympatisk?

Läser i de flesta medier att Röda Stjärnan skulle kunna vara intresserade av att plocka tillbaka Bojan Djordjic. Självklart drar kommenteringsfälten igång och gör sig lustiga över Bojan. Själv gillar jag honom och tycker att det verkar som att Bojan Djordjic är en ganska sympatisk man med självdistans och god humor (trots hans AIK-hjärta).

Lyssna på snacket han hade med Anders Cedhamre i Agendasättarna så kanske du ändrar uppfattning!

Rykterna däremot verkar väl inte ha så mycket substans. Det verkar väl mest som att han är nere i Belgrad på någon slags minisemester. Eller?

Läs om rykterna i Aftonbladet, Expressen, den eminenta siten Fotbolltransfers.com, eller fotbolldirekt.se. Jag tittade även på en artikel från något som jag tolkar som serbisk media (radio?). Körde det i google translate och fick såklart en rolig översättning. Det står dock ingenting här om en eventuell övergång…

Översättningen lyder:

Bojan Djordjic återvänder till Marakana: Jag har varit borta under en lång tid, här är jag igen!

Den förre Red Star spelaren Bojan Djordjic anländer till Marakana igen, denna gång som en fläkt.

Djordjic the Stars spelade i säsongen 2003/2004 och som lånade fotbollsspelare Manchester United. Nu kommer till Belgrad för att titta på den röd-vita utseende på torsdagens mot IBV på Island, i den andra kvalomgången av Europa League.

Tillbaka till Maracana och North Stand i morgon för att titta på Red Star (@ crvenazvezdafk) play. Dess varit ett tag, men nu Im här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *