Fullträff vecka 2: Den här gången inträffar den mest sannolika raden en gång på 42 miljoner

Jag kör ett snabbt inlägg denna veckan också om Svenska Spels nya påhitt Fullträff (räkna inte med att detta blir en återkommande vana varje vecka). Läs mer om idéerna till bilden nedan på mitt Fullträffsinlägg för den första omgången. Den gången beräknade jag att den mest sannolika raden inträffade en gång på 45 miljoner (egentligen ännu mer sällan eftersom jag gav sannolikheten till att vi får över 6.5 mål till noll). Denna runda ger samma beräkning att den mest sannolika raden inträffar en gång på drygt 42 miljoner.

Överlag är de mest sannolika utfallen ordentligt överstreckade. En intressant tanke skulle kunna vara att ta bort alla eller de flesta allra mest sannolika utfall i varje match och antingen strecka till vänster eller höger om dessa.

Några intressanta tecken att ta med:

  • Tre mål i Man City – Saints är det mest sannolika enligt Svenska Spels odds. Trots det blir den inte alltför överstreckad och skulle kunna ett tecken att gå tungt på. Kanske med gardering med under tre mål som ser ut att ha störst spelvärde.
  • En målglad historia i Chelsea – Wolves understreckas ordentligt. En rolig chansning kan vara att spela 4, 5, 6 och möjligen 7+ mål i match 2 på kupongen.
  • Liknande resonemang går föra i Bologna – Samdoria, Atletico Madrid – Girona och Sevilla – Athletico Bilbao. Men inte i alla dessa, då blir ditt system för svårt!
  • I Getafe – Real Madrid kan det vara vettigt att utgå från två mål som är det mest sannolika utfallet, men inte streckas helt åt skogen.
  • I Marseille – Ajaccio anser oddssättarna att 0-0 inte är helt otänkbart. Trots det spelas det bara till 2 procent.

Lycka till!

Fullträff vecka 2: Den här gångeninträffar den mest sannolika raden en gång på 42 miljoner
Streckfördelning och sannolikhet på Fullträff 2022-10-01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *