Inte en chans att jag spikar någon av de båda storfavoriterna på Stryktipset

Vi har en mycket intressant kupong på Stryktipset där mer eller mindre varenda favorit överstreckas kraftigt. Jag kommer att gardera tungt eller helt gå emot många favoriter och leta mer chansartade spikar. Svår svårighetsgrad alltså, men också möjlighet till att vara med vid eventuell miljonutdelning.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar:

 1. Storfavorit Tottenham till 80 procent är alldeles för mycket mot ett defensivt förbättrat Everton. Inte en chans att jag spikar match 1 på Stryktipset.
 2. Fulham ser ut att ha Mitrovic redo och då tycker jag att de är en vettig spik upp till 58 procent någonting.
 3. Wolves ser inget vidare ut. Sparkad manager nu och det kan få alla möjliga effekter, men till de här strecken är jag vasksugen.
 4. Bristol City tror jag på, men de har inte riktigt varit att känna igen på slutet. I grunden bra offensiv, men sämre defensiv. Till de några är defensiva kuggar skadade. Millwall är ganska bra och Zian Flemming är i toppslag, men det är ett klassiskt svagt bortalag. Så även i år. Jag spelar nog 1x trots strecken.
 5. I Burnely – Swansea tycker jag att 1x är vettigt.
 6. Cardiff vaskas utan ytterligare eftertanke.
 7. Middlesbrough ser fortsatt ut som en vettig spik vid jämförelse mellan streck och odds, men har faktiskt varit svaga på slutet. Jag garderar ettan med kryss även om en del statistik talar för att krysset är omöjligt (Blackburn har resultatraden 7-0-7).
 8. Preston – Stoke tycker jag är omöjlig. Den är dessutom korrekt streckad. Jag vill helgardera, men det är ju egentligen ganska dumt i denna typen av matcher.
 9. West Brom Albion är ju bara att spika vid jämförelse mellan streck och odds, men streckprocenten på WBA kommer att stiga när proffsen spikar. Kan vi få krysset under 25 procent är det en jättefin gardering.
 10. Sheffield United har skadebekymmer, men stryktipsspelarna spelar dem stenhårt. Gardera!
 11. Sunderland vaskar jag.
 12. Watford är inget bra alls, framför allt inte defensivt, men de har haft en förmåga att höja sig mot bra lag. Svårlöst i match 12.
 13. Jag tyckte att Kalmar FF var en fin spik igår, men de har spelats ner för mycket.

Lycka till!

Inte en chans att jag spikar någon av de båda storfavoriterna på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-10-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *