Bologna till 5 procent på Europatipset

Söndagens Europatips bjuder som vanligt på några matcher med ordentligt understreckade skrällchanser. Exempelvis Bologna som bara streckas till 5 procent borta mot Napoli. Också Fulham, Crystal Palace och Levante streckas till ensiffriga procent!

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några observationer:

  • I Manchesterderbyt ligger strecken relativt korrekt om vi tror att oddsmarknaden värderar matchen på ett bra sätt. Därför skulle Manchetser City kunna vara en vettig spik. Det är inte ofta vi hittar en 60-procentare som inte är överstreckad.
  • Fulham streckas bara till 7 procent borta mot Liverpool. Det troliga är såklart att Pool bara vinner, men de har bekymmer och Fulham är förbättrade. Helgardering för den som har råd.
  • I Tottenham – Crystal Palace ser det nästan identiskt ut med match 2.
  • Napoli är med rätta stora favoriter hemma mot Bologna, men 5 procent på tvåan är mycket intressant. Napoli är inte riktigt att lita på. Dock verkar Bologna tyvärr vara skadedrabbade (jag har egentligen ingen aning här, men jag såg en lång skadelista…).
  • Levante är ett annat streck som är spelvärt och skulle rensa rejält.
  • Union Berlin har streckats lite vär hårt borta mot Arminia Bielefeld.

Lycka till!

Bologna till 5 procent på Europatipset
Streckfördelning och sannolikhet på Europatipset 2021-03-07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *