Hallandslagen underskattas på Europatipset

Det blir ett tidigt inlägg för dagens Europatips eftersom jag ska till Påskbergsvallen och funktionära och titta på Varbergs BoIS – Djurgårdens IF. Spännande att titta på mitt Djurgår’n mot mitt nya hemmalag Varbergs BoIS. Jag tycker att Varberg underskattas ordentligt av fotbollssverige i år igen. Det finns fortfarande en hel del kvalitet i laget och jag tror att Jocke Persson får ordning på dem och plockar poäng. Men dagens motstånd är tufft, riktigt tufft!

Även Halmstads BK ser ut att bli bortglömda på kupongen. Har europatipsspelarna något emot Hallandslagen?

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några korta observationer:

  • Juventus krisar och kan nog tappa poäng mot de flesta just nu. 73 procent på tvåan är högt.
  • Bilboko Athletic Kluba är formsvaga just nu, men det är intressant ändå med 10 procent hemma mot Atletico Madrid.
  • Sevilla streckas för hårt.
  • IFK Norrköping är bra på pappret, men har inte visat det ännu. Nästan 70 procent är mycket.
  • Djurgården är bra, riktigt bra, men jag tycker att 78 procent borta mot Varbergs BoIS är alldeles för mycket. Jag tror att BoIS underskattas av svenska folket i år igen.
    • Med det sagt menar jag inte att de klarar sig kvar i Allsvenskan. Jag tycker bara att de underskattas. Hörde till exempel Adam Nilsson i 08 Fotboll förklarar hur usla Varberg är och att Elfsborg kunde lätt med 3-0 efter tio minuter senast. Jag tror att han har fel. Elfsborg skapade absolut jättelägen tidigt och de var betydligt giftigare än Varberg sista tredjedelen. Men sett över 90 minuter var det absolut ingen överkörning.

Lycka till!

Hallandslagen underskattas på Europatipset
Streckfördelning och sannolikhet på Europatipset 2021-04-25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *