Stryktipset: Watford och Barnsley de mest sannolika, men streckas hårt

Äntligen har vi helengelskt på Stryktipset igen och det är som vanligt en lurig kupong vi bjuds på. Två stora favoriter i Watford och Barnsley är hårt streckade och jag kommer åtminstone gardera den förstnämnda. Chelsea är spelvärd vid jämförelse mellan streck och odds.

Oddset på Sheffield Wednesday har störtdykt de senaste timmarna!

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tidiga tankar:

  • West Ham har stora skadebekymmer och Chelsea ser ut att kunna bli en riktigt fin värdespik på dagens Stryktips.
  • Jag tar med krysset tidigt i Sheffield United – Brighton.
  • Watford är kupongens största favorit och visst är segern trolig, men 82 procent är alldeles för mycket och 11 procent på krysset och 7 på tvåan är smarrigt.
  • Medeloddset på Sheffield Wednesday har sjunkit från 3.40 i torsdags kväll till 2.83 idag! Strax före midnatt (till idag) betalade Pinnacle 3.26 på tvåan, precis just nu 2.77! Jag spikade Wednesday till 27 procent igår morse och är sugen till 32 procent också. Men krysset till 22 procent är mycket intressant trots att Wednesday behöver vinna.
  • Barnsley ska ha en bra chans hemma mot Rotherham, men till de här strecken ska de såklart garderas egentligen. Jag funderar…
  • Krysset i Cardiff – Wycombe är inte något bortalaget är nöjda med, men till 15 procent tycker jag ändå det är superintressant.
  • QPR gör det bra, men har Norwich ruskat av sig uppflyttningseuforin ska de ha en bra chans och just nu streckas de bara till 53 procent.

Lycka till!

Stryktipset: Watford och Barnsley de mest sannolika, men streckas hårt
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-04-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *