Ska vi gå emot Sverige på Stryktipset?

Nations League och Ettan på stryktipskupongen och jag tycker att den är mycket intressant på förhand med flera hårt streckade favoriter som jag inte alls är säker på. Jag tror att jag bygger systemet kring några spiktvåor. Grekland ska ha toppchans mot Cypern och jag inbillar mig att Täby är bättre än BK Forward och chansspikar. Kan Portugal och/eller Trollhättan var andra intressanta hyfsat chansartade spikar att bygga ett mycket intressant system runt?

Serbien bör vara en sund spik hemma mot Sverige. Många vill inte gå emot Sverige när de är på Stryktipset och det brukar löna sig att gå emot.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar:

 1. Som vanligt när Sverige är med på Stryktipset får de lite sympatistreck. Oftast streckas en 50-procentare nära 60 procent och får vi streck omkring 50 är det nog egentligen bara att spika ettan. Serbien har ett stjärnspeckat gäng. MEN de är inte helt att lita på och jag inbillar mig att Sverige går tillbaka till grunderna här och kan mycket väl grinda till sig ett vettigt resultat. Jag spikar nog ettan, men hittar jag sätt att gardera är jag inte främmande för det. Jag gissar att de flesta proffsspelare kör enkelettan och då kan vi fälla några tunga system med kryss eller tvåa.
 2. Norge är naturligtvis bra, men samtidigt är den ojämn trupp. Till 60 procent garderar jag tvåan eller lämnar möjligen den helt och hållet.
 3. Spanien ska naturligtvis ha toppchans hemma mot Schweiz, men saknar en stjärnanfallare och det kan bli målsnålt. Jag garderar åtminstone med krysset, men sju procent på tvåan är intressant. Möjlig helgardering.
 4. Portugal kan vara en vettig spik vid jämförelse mellan streck och odds.
 5. Jag har känsla för Skottland hemma mot Irland, men till de här strecken gå de absolut inte spika. Jag vågar nog inte ta bort ettan helt, men kommer gardera den på något sätt.
 6. Israel saknar sina stjärnspelare, men är å andra sidan starka hemma. De såg ordentligt överstreckade ut igår, men nu verkar streck och odds gå mot varandra. Jag var inne på x2, men börjar tveka.
 7. Jag inbillar mig att Kosovo är betydligt mycket bättre än Nordirland. Trots hemmaplansfördel och större motivation tycker jag att x2 är givet till de här strecken.
 8. Grekland är bra och Cypern svaga. Jag spikar trots överstreckning. Men går vi över 70 procent tänker jag möjligen om. Jag observerar att oddset på Grekland har stigit en aning sedan igår.
 9. Oddevold har toppchans hemma mot Åtvidaberg, men till 80 procent letar jag gardering.
 10. Jag tror att Trollhättan är bättre än Olympic med dagens förutsättningar. Kryss och tvåa eller möjligen en chansartad spiktvåa.
 11. Oskarshamn spikar jag nog. Oddsmarknaden har spelat ner dem från medelodds på 1.67 igår. Går strecken på ettan upp mot nära 70 procent får jag tänka om.
 12. Sandviken ska ha en bra chans hemma mot Haninge, men allt ser inte helt rätt ut i hemmalaget och jag tar troligen med krysset.
 13. Täby är min chansspik!

Lycka till!

Ska vi gå emot Sverige på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-09-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *