Vågar vi vaska Birmingham, Norwich och QPR på Stryktipset?

Äntligen lördag och Stryktipsdags igen och denna vecka har vi en mycket smarrig kupong med gott om möjligheter att hitta roliga kombinationer. Till det är det fin jackpott!

Dagens inlägg är ganska tidigt och en hel del hinner hända till spelstopp. Håll utkik på odds- och streckrörelser.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till några matcher just nu:

  • Tottenham och Newcastle är båda stora favoriter med vettig vinstchans. Men helt given seger är det inte för någon av dem. Jag tycker minst av dem ska garderas. Kanske med något villkor om att max en av dem får vinna? Å andra sidan går det absolut att gå ordentligt offensivt längre ner på kupongen och vikta mycket till vänster i de två översta matcherna.
  • Jag tror att Birmingham är kraftigt på gång med några fina nyförvärv. Speciellt Krystian Bielik från Derby. Men ska vi tro oddsmarknaden bör Coventry vara knappa favoriter och då är det bara att gå emot ettan. Magkänslan säger hemmaseger, den analytiska delen av hjärnan säger x2…
  • Norwich är bra, men på pappret är WBA lika starka. Min känsla i match 3 går kopiera i match 8.
  • Nästan exakt detsamma går att säga om match 10. QPR är kraftigt på gång, men kraftigt överstreckade om vi ska tro oddsmarknaden.
  • Middlesbrough skulle kunna vara en vettig spik hemma mot ett bortasvagt Rotherham. MEN Boro har inte impat så här långt och går inte att lita på.

Lycka till!

Vågar vi vaska Birmingham, Norwich och QPR på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-09-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *