Stryktipset: Svårlöst och alldeles för hårt streckade favoriter

Det är första veckan av Tips-SM och jag antar att det kan vara en anledning till att dagens favoriter är alldeles för hårt streckade. Kanske det värsta jag sett på Stryktipset. På Europatipset är fenomenet mer vanligt.

Dagens rader presenteras ganska sent på lördagen (data från klockan 11:48) och det gör att vi borde ligga ganska nära den slutgiltiga streckfördelningen.

Mest intressant idag tycker jag nog att krysset i Bournemouth och tvåorna på Birmingham och Norwich är. Den riktigt svåra nöten att knäcka är var spikarna ska sitta och jag gör det nog inte lättare för er med nedanstående rader…

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar:

  • Bournemouth är sjukt överstreckade på Stryktipset. Jag ser ett litet värde i odds kring 2.20 på oddsmarknaden, men 68 procent på ettan på Stryktipset är för mycket. Jag lämnar inte bort ettan, men åtminstone krysset till 18 procent ska med i detta sydderby.
  • Newcastle har läge att ta första trepoängaren nu, men 60 procent är 10 för mycket.
  • Tottenham har givetvis bra möjligheter att slå West Ham borta, men West Ham är på uppåtgående och Spurs har inte imponerat så här långt. Dessutom oroligt skadeläge för bortalaget.
  • Wolves är riktigt bra, men för bara några veckor sedan snackades det om ”årets Burnley” och så vidare för Watford. Stryktipsspelarna glömmer fort…
  • Brentford är riktigt intressanta, men med flyttad manager är 71 procent högt.
  • QPR chansspikade jag i torsdags. Tyvärr har fördelningen av streck på tvåan gått från 27 procent till 32 och nu tycker jag nog att krysset ska med också. Ipswich kryssar oerhört ofta.
  • Birmingham är inget dåligt lag och Stoke imponerar fortfarande inte trots någon vinst på slutet. Krysset och tvåan är spelvärda.
  • Norwich är riktigt bra så här långt och 15 procent på tvåan är otroligt trots Nottingham Forest kvalitet.
  • Reading är inget supergäng och har blivit alltför hårt streckade i match tolv.

Lycka till!

Stryktipset: Svårlöst och alldeles för hårt streckade favoriter
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 42 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *