Stryktipset V43: Jag tror verkligen på Norwich men…

Idag tycker jag att vi har en mycket intressant omgång på Stryktipset. Mitt drag blir nog Hull och jag gillar och tror verkligen på Norwich, men…

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar inför dagens omgång i Stryktipset:

  • Wolves kom ned lite på jorden sist, men trots det tycker jag de är något understreckade på Stryktipset. För Brighton hade jag räknat bort oerhört viktige Glen Murray till dagens match (huvudskada), men de senaste rapporterna gör gällande att han skulle kunna komma till spel. Håll utkik!
  • Trots 91 procent på ettan är jag tråkig och spikar Liverpool.
  • Southampton är knappa favoriter och trots det inte överspelade på Stryktipset.
  • Huddersfield var nära att ta poäng mot Liverpool senast. Jag tycker nog att 72 procent på Watford är för mycket.
  • Bolton tycker jag verkar vara riktigt svaga. Jag fortsätter gå emot dem och spelar x2 eller singeltvåa i match 7. Hull är inte heller bra, men har haft lite otur i de två senaste matcherna.
  • Norwich har ett oerhört spännande bygge och trots skadebekymmer under säsongen har deras unga lag imponerat. Idag tror jag verkligen på Norwich, men Brentford är inte dåliga och vid jämförelse mellan streck och odds ligger spelvärdet helt klart i krysset och tvåan. Jag kommer troligen spela 1x trots det.
  • Sheffield United verkar vara riktigt bra, men har blivit lite hårt streckade. Har du råd tycker jag att krysset ska med, men jag kommer nog tvingas spika ettan. Wigans bortafacit är katastrofalt.
Stryktipset V43: Jag tror verkligen på Norwich men...
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 43 2018

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *