Strecken på Derby har dragit iväg lite för mycket på Stryktipset

Vi har jackpott och en ganska intressant stryktipskupong med mängder av ganska stora favoriter. Risk för favoritbetonad rad och låg utdelning, men missar några av de överstreckade favoriterna kan vi också få finfin pengar tillbaka på 13 rätt.

Man City spikas i nuläget. Likaså Stoke. Jag gillar verkligen Derby hemma mot Peterborough, men till de här strecken går det inte lämna ettan ensam. Jag väljer nog 1x eller singelkrysset. Tvåan ser jag som alltför osannolik.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar:

  • Manchester City till 78 procent tycker jag att det bara är att spika. Går de upp en bit över 80 procent kanske jag letar gardering.
  • Arsenal garderas!
  • Jag är inne på att spika Chelsea borta mot ett Crystal Palace utan Gallagher, men till 64 procent bör det bli stretchat. Kanske garderar jag och kanske blir det med ettan.
  • Watford kan locka poäng borta mot Aston Villa. Jag garderar nog med krysset, men är sugen på tvåan också. Ska man våga plocka borta Villa helt?
  • Middlesbrough är ett potentiellt singelstreck, men Bristol City är inte usla. Till de här strecken kanske ettan ska tas före krysset?
  • Luton var ordentligt överstreckade tidigare, men det har rättat till sig ganska ordentligt. Jag spelar nog x2 i nuläget, men håller utkik och blir matchen ännu mer ”korrekt streckad” kanske jag vänder över till 1x.
  • Derby ska ha toppchans hemma mot ett bortauselt Peterborough, men till de här strecken går det inte spika ettan. Tvåan är superspelvärd vid jämförelse mellan streck och odds, men jag ser den å andra sidan som extremt osannolik. Krysset är ett måste däremot! Kanske lämna det ensamt?
  • QPR skulle kunna vara en (åsne)spik, men de har varit direkt svaga på slutet.
  • Stoke spikar jag trots överstreckning.

Lycka till

Strecken på Derby har dragit iväg lite för mycket på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-02-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *