Styktipset: Vågar vi välja bort Manchester United till 81 procent?

Jackpott och läge för fina pengar på Stryktipset om något av Manchesterlagen missar. Jag är inne på att helt lämna bort United, men vet inte om jag vågar ännu… Ett singelkryss eller x2 i match 2 lämnar upp till fina möjligheter på övriga delar av kupongen.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar:

  • Manchester City svek senast, men har chansen igen i eftermiddag. Borta mot Everton är ingen promenad i parken, men City ska naturligtvis vara bättre. Jag spikar så länge streckfördelningen helt ballar ut.
  • Manchester United till 81 procent tycker jag är helt åt skogen. Jag plockade bort ettan helt och spikade krysset i gårdagens förslag. United är nästan alltid dåliga efter CL-matcher och Watford har förstärkt defensiven. Mitt tips på ett stort system är att helgardera, men på mindre streckar jag troligen i ordningen X-2-1…
  • Brentford visar ingen form, men jag tror att eftermiddagens match är ett bra läge. Chansspik?
  • Huddersfield trodde jag skulle streckas högre. Jag tror att jag plockar bort tvåan här, men stannar strecken så här är det inte helt självklart.
  • Coventry kan vara ett vettigt streck att lämna bort även om de är bra just nu och starka hemma.
  • Blackpool skulle kunna lämnas bort, men stryktipsspelarna har inte spelat upp ettan så farligt som jag trodde. Håll koll!
  • Bournemouth är bra, men det är Stoke i grunden också. Den vågade plockar bort ettan. Glöm dock inte att det inte går spela skräll i varje match. Då blir radkombinationerna i systemet alldeles för svåra.
  • Luton hemma mot Derby till 66 procent är inte speciellt intressant. Jag helgarderar nog, MEN om Luton sjunker sista timmen skulle det kunna vara en dold spik för att spela mot proffsen men med kioskgubbarna…
  • Nottingham Forest tycker jag ser något tröttkörda ut. Jättechans hemma mot Bristol City, men till 74 procent spikar jag aldrig.
  • Peterborough spikade jag igår. Jag är sugen idag också, men strecken får inte dra iväg ytterligare.

Lycka till

Styktipset: Vågar vi välja bort Manchester United till 81 procent?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-02-26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *